Preusmeritev lastne domene na Arnes Splet

Vaše spletišče je lahko dosegljivo na poljubni domeni (npr. mojsuperarnessplet.si) in ne zgolj na poljubnoime.splet.arnes.si

  • Uporabniki, ki z domeno gostujejo na Arnesovih DNS strežnikih morajo zahtevo za preusmeritev poslati po elektronski pošti iz enega izmed kontaktnih e-naslovov domene (tehnični in administrativni kontakt ali kontakt nosilca domene), tako bomo celotno preusmeritev uredili mi. 
  • Uporabniki, ki s svojo domeno gostujete drugje (na lastnih ali komercialnih DNS strežnikih) morate za dodajanje DNS zapisa (spodnji primer) kontaktirati svojega ponudnika imenskih strežnikov, nato pa nam preko elektronske pošte pošljite zahtevek za preusmeritev lastne domene na želeno spletno mesto.

Za preusmeritev domene na splet.arnes.si je potrebno dodati domenski zapis (npr. CNAME), ki želeno domeno ali morebitno poddomeno usmeri na splet.arnes.si. 

Primer:

NAME                  TYPE             VALUE

www.sola.si.        CNAME        splet.arnes.si.

 

Zahtevek za preusmeritev domene (sporočilo naj vsebuje točen naslov domene ter trenutni naslov spletišča) pošljite na naslov:

Zahtevo za preusmeritev (tudi v imenu posameznikov, npr. v primeru poddomen) lahko podajo zgolj za to upravičene organizacije. 

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–20:00)