Skoči na glavno vsebino

Multimedijske storitve

Z uporabo Arnesovih multimedijskih rešitev lahko izboljšate in nadgradite komunikacijo, omogočite dodatne možnosti sodelovanja in olajšate objavo ter dostop do video vsebin.

  • Z Arnesovimi videokonferenčnimi storitvami lahko organizirate sestanke ali predavanja na daljavo.
  • Na spletnem portalu Arnes Video objavite in delite svoje posnetke ter svoje dogodke prenašate v živo in jih posnamete.

Videokonferenčne storitve

Z videokonferenčnimi sistemi prenašate zvok in sliko (tudi namizja) med udeleženci. Uporabljate jih takrat, ko fizični stik med udeleženci ni mogoč. Zelo dobro se izkažejo pri organizaciji sestankov in predavanj na daljavo. Arnesove videokonferenčne sisteme ločimo na:

Za pomoč pri izbiri najboljše rešitve za vas, smo vam pripravili opise in navedli razloge za izbiro posameznega sistema. S klikom na povezavo se boste postavili v izobraževalno ustanovo, v kateri bo predstavljenih več načinov uporabe in pravilna izbira Arnesovih multimedijskih storitev. Multimedijske storitve Arnesa kot orodje za izobraževalno in raziskovalno delo omogočajo srečanja, s katerimi se do naravnega okolja obnašamo bolj odgovorno. Z njimi prihranimo čas in denar, hkrati pa zmanjšamo emisije toplogrednih plinov s pomočjo virtualnih potovanj in srečanj.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)