Skoči na glavno vsebino

Arnes Analitika

Arnes Analitika je spletno orodje, ki vam omogoča vpogled v podatke o obiskovalcih vašega spletnega mesta.  Z njim ugotovite, katere vsebine so najbolj obiskane, od kod prihajajo vaši obiskovalci, kje se izgubijo … in temu primerno lahko potem oblikujete vašo spletno vsebino.

Pri uporabi Arnes Analitike podatkov analize ne delite s tretjimi osebami (kot to počne Google Analytics), kar pomeni, da ohranite  popoln nadzor nad podatki, posledično pa je tudi pridobivanje privoljenja za piškotke s strani obiskovalcev vaše spletne strani enostavnejše.

Za uporabnike sistema za upravljanje s spletnimi vsebine Arnes Splet je Arnes Analitika že vgrajena in tako na voljo za spremljanje aktivnosti na vaših spletnih straneh.

 

Za podrobnejšo analizo in uporabo Arnes Analitike na vaših lastnih sistemih za urejanje  spletnih vsebin obiščite analitika.arnes.si.

Dodatne informacije, ki so vam lahko v pomoč pri uporabi orodja, so na voljo tukaj. V primeru, da na spletnih straneh ne boste našli želenih informacij, se za pomoč obrnite na telefonsko številko (01) 479 88 00 ali vprašanje pošljite na naslov helpdesk@arnes.si.

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)