Skoči na glavno vsebino

Arnes na poti: aprila v Novi Gorici

petek, 30. 3. 2018 7:18

Arnes se v letu 2018 odpravlja na pot po Sloveniji, da bi storitve Akademske in raziskovalne mreže Slovenije približal tistim, ki jih še ne poznajo.

V ponedeljek, 9. aprila 2018, prav tako ob 14.30, boste sodelavce Arnesa srečali na tretjem dogodku, ki bo potekal v Šolskem centru Nova Gorica, MIC, Cankarjeva ulica 8a, Nova Gorica.

V torek, 3. aprila 2018, ob 14.30, ste delo Arnesa že spoznali na drugem dogodku Arnes na poti, ki je potekal na Zavodu Antona Martina Slomška, Vrbanska 30, Maribor.

V maju se bo Arnes ustavil še v Ljubljani in Celju.

Sodelavci Arnesa vam bodo predstavili infrastrukturo, tehnologije in spletne aplikacije za izobraževalno, raziskovalno in kulturno sfero. Te povezujejo znanje 250.000 uporabnikov, tudi v sklopu Programa nadaljnje vzpostavitve IKT infrastrukture v vzgoji in izobraževanju.

Vstopite v digitalno dobo

Poudarek bo na predstavitvi enostavnih, brezplačnih in varnih spletnih aplikacij tistim, ki Arnesovih storitev še ne poznajo.

Na sproščeno druženje s strokovnjaki z Arnesa vabimo tudi računalnikarje in informatike. Prosimo vas, da udeležbo na dogodku predlagate vsem sodelavcem, ki bi jim spletne aplikacije in storitve olajšale pedagoško ali strokovno delo.

Druženje bo trajalo dve šolski uri. Sodelavci Arnesa vam bodo na voljo tudi za pojasnila in vprašanja glede uporabe spletnih aplikacij.

Na dogodek se lahko prijavite tukaj. Če imate težave s prijavo, pišite na podpora@sio.si.

Razpored dogodka Arnes na poti:

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)