Skoči na glavno vsebino

Arnes Video: Izboljšali smo uporabniško izkušnjo

sreda, 4. 10. 2017 12:12

Slovenski izobraževalni portal Arnes Video je doživel spremembe, ki bodo pripomogle k boljši uporabniški izkušnji obiskovalcev. Po novem lahko na portal naložite zvočne datoteke v formatih mp3, wav, aac, flac, m4a in aiff, pri njihovi obdelavi pa se ustvari tudi vizualizacija.

Lažje iskanje po posnetkih

Na časovnici videoposnetkov se zdaj prikazujejo sličice, kar omogoča lažje iskanje po vsebini posnetka. Dodana je tudi možnost izbire hitrosti predavanja, videoposnetek lahko predvajate počasneje, s polovično hitrostjo, ali pa do dvakrat hitreje. K posnetkom prav tako lahko dodate predstavitve v formatu PDF.

Prenose v živo dodajte v koledar

Prenosi v živo po novem ponujajo možnost dodajanja v koledarje Google, iCal in Outlook. Dodajanje vam bo omogočila ikona opomnika, ki se nahaja ob predvajalniku. Ob oddajanju prenosov v živo se prikazuje število gledalcev, pri prenosih pa lahko izklopite pogled nazaj – DVR.

Na portalu je omogočena personalizacija uporabnikovega profila, preko osebnih nastavitev lahko nastavite psevdonim, ki se uporablja kot prikazno ime na portalu.

Obiščite Arnesov kanal na portalu Arnes Video in preizkusite tudi druge multimedijske storitve Arnesa.

Imate predloge za izboljšave ali težave? Pišite nam na video-podpora@arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)