Skoči na glavno vsebino

Delavnice, da boste učinkovito uporabljali spletne aplikacije

sreda, 4. 9. 2019 14:55

Na Arnesu smo med počitnicami pripravili novost. Od septembra pa vse do novembra v letu 2020 bomo za vas v živo izvajali delavnice.

Delavnice bodo brezplačne. Izvajali jih bomo v različnih slovenskih regijah, trajale bodo od štiri do šest pedagoških ur, termine pa bomo redno objavljali na portalu SIO.

Vzgojno-izobraževalni zavodi boste delavnice lahko naročili tudi za vaš zavod in določili termin, ki vam najbolj ustreza. V tem primeru vas bomo obiskali, če boste zagotovili vsaj od pet do osem udeležencev. Pišite nam na naslov podpora@sio.si.

Izbirali boste lahko med zanimivimi vsebinami:

  • spletne učilnice Moodle;
  • kliker;
  • e-listovnik;
  • uporaba Arnes Spleta;
  • spletne konference Arnes VOX;
  • portal Arnes Video;
  • kolesarski izpit in tekmovanja (delavnica se izvaja samo v Ljubljani).

Več podrobnosti najdete na portalu SIO.

Oktobra se odpravite na MOST do znanja

21. oktobra bomo začeli z jesensko izvedbo množičnih odprtih spletnih tečajev – MOST, na katerih boste spoznavali naslednje tematike: digitalne identitete, uporaba mobilnih naprav na VIZ, spletno anketiranje, e-listovnik, spletne učilnice, vodenje in upravljanje VIZ in spletna predstavitev VIZ.

Naša izobraževanja vodijo predavatelji z dolgoletnimi izkušnjami izvajanja delavnic, pripravljanja in vodenja tečajev, poznavanja storitev in rabe IKT pri pouku.

Za več informacij o dodatnih izobraževanjih sledite objavam na portalu SIO.

Delavnice bomo izvajali v sklopu programa SIO-2020, kot del projekta razvoj e-vsebin in e-storitev.

Naložbo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)