Skoči na glavno vsebino

Netko: Osvojite nagrado za najboljšo stran .si

torek, 12. 2. 2019 10:32

Čas je, da prijavite svoje digitalne projekte in pridobite priznanje slovenske spletne odličnosti – Netko. Register.si in Gospodarska zbornica Slovenije nagrajujeta najboljše spletne projekte podjetij, ustanov, uradov in posameznikov, ki domujejo in si dovolijo odpreti vrata v digitalen svet na domeni .si.

Na tekmovanje lahko do 5. marca prijavite digitalne projekte, ki so bili izdelani ali prenovljeni na spletnih straneh pod domeno .si, med 1. januarjem 2018 in 5. marcem 2019.

Več informacij o tekmovanju najdete na spletni strani www.netko.si.

Znanost in izobraževanje med devetimi kategorijami

.si slovenska izobraževalna ustanova? Ali si nekdo, ki rad raziskuje, preizkuša hipoteze, s pomočjo podatkov pa vpliva na dognanja na znanstveno-raziskovalnem področju? Se z omejenimi sredstvi in kadri trudiš za kar najboljšo spletno prisotnost, kjer želiš svoja znanja deliti s širšo javnostjo? Potem je ta kategorija zate! Z njo bi radi pokazali, da omejitve niso težava in da tudi slovenske znanstvene ter izobraževalne ustanove soustvarjajo in predstavljajo pomemben del slovenskega svetovnega spleta.

Netko za dijakinji z okusnim spletiščem

V tekmovalni kategoriji ».si za šolo?« je slovenskega spletnega oskarja v lanskem letu prejela Srednja šola Veno Pilon iz Ajdovščine za projekt Les recettes. Spletna stran je ustvarjena z Arnes Spletom, ki temelji na odprtokodni platformi WordPress. Spletna stran je delo dijakinj Nike Marušič in Tine Mozetič, na njej pa najdete recepte za pripravo najboljših francoskih jedi. Skladno s tematiko je stran tako v slovenskem kot v francoskem jeziku, na njej najdete tudi video posnetke, ki vam bodo pomagali pri pripravi jedi.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)