Skoči na glavno vsebino

Prijavite se na Konferenco Arnes 2015 (27. 5. 2015)

torek, 7. 4. 2015 9:36

Prijave na Konferenco Arnes 2015 – varna in udobna E-šolska torba, ki bo 27. maja 2015 potekala v Kranjski Gori, so odprte. Priporočamo vam, da se na konferenco preko spletnega obrazca prijavite čim prej, saj je število udeležencev omejeno. Tudi letos bo konferenca potekala v okviru multikonference Sirikt.

Poučevanje na vseh stopnjah se z uporabo e-vsebin in e-storitev spreminja ter zahteva prilagajanje učnih metod, hkrati pa je vse bolj odvisno od čim bolj dostopne in prijazne tehnologije in od zanesljive infrastrukture. Pomen varnosti na vseh ravneh, od varnih omrežij do varnega obnašanja na spletu, ob tem stopa v ospredje in zahteva celovit pristop tudi na strani šole. Zato bo letošnja Konferenca Arnes obarvana malce bolj izobraževalno. Ukvarjali se bomo predvsem s praktičnim vidikom: z izmenjavo aktualnih informacij in izkušenj, dotaknili pa se bomo tudi vsebin s področja kulture. Vabimo vas, da si ogledate celotni program konference.

Konferenca je letos bogatejša za kar tri dogodke, saj boste povabljeni na »Kosilo s strokovnjakom«, kjer bomo sodelavci Arnesa v prijetnem vzdušju odgovarjali na vsa vaša vprašanja, hkrati pa bomo dogodek povezali še s podelitvijo nagrad z natečaja o varni rabi interneta in podelitvijo prestižnega priznanja skupnosti uporabnikov Arnesa. Upamo, da se nam pridružite tudi letos.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)