Skoči na glavno vsebino

SIRikt: Pri prenosu bodo Arnesu pomagali dijaki SŠOM

torek, 10. 4. 2018 16:14

Udeležba na mednarodni konferenci SIRikt je izjemna izkušnja. Za vse, ki se konference ne bodo mogli udeležiti, a želijo izvedeti več o izzivih pedagoške prakse na področju razvoja digitalnih kompetenc, pa bo Arnes v sodelovanju z dijaki Srednje šole za oblikovanje iz Maribora pripravil prenos v živo.

Arnesovi strokovnjaki bodo izkušnje delili z dijaki

Dogajanje na konferenci bomo lahko v živo spremljali po zaslugi šestih dijakov, ki obiskujejo 4. letnik programa medijski tehnik in za prenose z dogodkov skrbijo v sklopu obveznih interesnih dejavnosti. V preteklosti so dijaki, vodi jih učitelj Dejan Paska, že skrbeli za prenos z Evropskega prvenstva v streljanju, ki je potekalo v Mariboru in festivala KantFest.

Na Arnesu jim s sodelovanjem na konferenci omogočamo pridobivanje pomembnih izkušenj in praktično utrjevanje znanja, ki ga pridobijo pri pouku.

Enostavni prenosi v živo za vaše dogodke

Prenosi v živo so namenjeni vsem, ki želijo dogodke v živo prenašati na splet in tako omogočiti spremljanje konferenc, seminarjev, koncertov širši javnosti. Arnesovi prenosi v živo so primerni za uporabnike, ki želijo dogodek prenašati prek mobilnika in tudi za profesionalne prenose dogodkov. Vsako leto tako Arnes prenaša dogajanje na konferencah Mreža znanja in SIRikt.

Prenos v živo lahko posnamete in objavite na portalu Arnes Video ter na lastni spletni strani.

Preberite še:

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)