Skoči na glavno vsebino

Tekmovanja v video posnetkih z mobilnim telefonom

sreda, 11. 1. 2012 12:26

Letos bo na sejmu Informativa, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, v petek 20. 1.in v soboto 21. 1. 2012, prvič potekalo tudi »Tekmovanje v video posnetkih z mobilnim telefonom«. Obiskovalci boste pri tem tekmovanju lahko tudi aktivno sodelovali.

Tekmovanje v video posnetkih z mobilnim telefonom je ena izmed kategorij Tekmovanja v izobraževalnih videoposnetkih (rtk.ijs.si/2012/video.html), ki je panoga državnega Tekmovanja ACM iz računalništva in informatike (rtk.ijs.si), katerega pokrovitelj je Arnes.

Namen tekmovanja je povečati zanimanje za področje računalništva in informatike ter produkcijo izobraževalnih vsebin med učenci in dijaki, kot tudi nagraditi najboljše ter jim omogočiti nadaljnjo pot na teh zanimivih področjih. Cilj tekmovanja v izobraževalnih video posnetkih je spodbuditi produkcijo izobraževalnih vsebin na osnovnih in srednjih šolah ter univerzah in na ta način omogočiti ter povečati dostopnost do uporabnih video vsebin in obenem dopolniti klasične oblike poučevanja. Tekmovanje je namenjeno osnovnošolcem, dijakom in študentom.

Tekmovalci se na tekmovanje lahko prijavijo s prijavnico, ki jo najdejo na tej spletni strani. Izpolnjeno in podpisano prijavnico oddajte do 15. januarja 2012 na naslov, ki je naveden na prijavnici.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)