Skoči na glavno vsebino

Ustvarjajmo valove na TNC20

torek, 15. 10. 2019 12:15

Razpis za oddajo prispevkov za konferenco TNC20 je uradno odprt. TNC20, ki ga organizira panevropsko omrežje GÉANT in gosti Jisc, bo potekal med 8. in 12. junijem 2020 v živahnem mestu Brighton na južni obali Anglije v Veliki Britaniji.

Tema konference TNC20 bo Ustvarjanje valov. Valovi lahko gradijo in rušijo obale, njihova moč spreminja. Ustvarjanje valov govori o podobnih zmožnostih preoblikovanja in sprememb, ki jih digitalne tehnologije prek mreženja, storitev avtentikacije in avtorizacije ter oblačnih storitev nudijo izobraževalni in raziskovalni sferi.

Povezujemo uporabnike, ki izboljšujejo naša življenja

Nacionalna izobraževalna in raziskovalna omrežja po svetu povezujemo uporabnike, ki s svojimi odkritji izboljšujejo in vplivajo na naša življenja. Nacionalna izobraževalna in raziskovalna omrežja imamo intelektualni pogum, da navdihujemo, spreminjamo in ustvarjamo valove. S tem prispevamo k napredku.

Naš odtis je viden v tehnologiji, okolju in družbi. Smo v prihodnost usmerjena skupnost, ki sodeluje pri ustvarjanju boljše prihodnosti. Zdaj je čas, da izpostavimo svoj vpliv in preizkusimo svoje razmišljanje v reševanju največjih izzivov prihodnosti človeštva in planeta.

Predlagajte vaše ideje

Vabimo vas, da predlagate ideje za prikaze, pogovore in predstavitve, da bomo ustvarili nove valove v izobraževanju in raziskovanju.

28. november 2019 – predstavitve
28. januar 2020 – pogovori in prikazi (demonstracije)

Vaš predlog oddajte tukaj,  pred tem pa ne pozabite prebrati navodil za oddajo

Veselimo se, da bomo naslednje leto v Brightonu z vami ustvarjali valove. 

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)