Skoči na glavno vsebino

V Arnes Automatorju do dokumentacije in informacij o omrežju

sreda, 18. 5. 2022 14:36

Arnes Automator, orodje, ki smo ga razvili za pregled nad vašim lokalnim kampus omrežjem, ki ga upravljate skupaj z nami, redno nadgrajujemo in mu dodajamo nove funkcionalnosti. Dodali smo mu razdelek dokumentacija, kjer boste našli in urejali aktualne informacije o kampus omrežju. S tem smo vam omogočili boljšo uporabniško izkušnjo.

Hranjenje in ustvarjanje informacij o omrežju

Razdelek dokumentacija je namenjen hranjenju in kreiranju informacij o kampus omrežju, ki jih ni mogoče popisati z drugimi funkcijami storitve Arnes Automator. Primeren je za vsebine, kot so sheme in dokumentacija kampus omrežja ter popisovanje aktualnega stanja omrežja.

Informacije, shranjene na tem mestu, so vidne samo skrbniku na Arnesu in lokalnemu skrbniku omrežja.

Med leti 2018 in 2020 smo na Arnesu v sklopu programa SIO-2020 izvajali projekt WLAN-2020, v sklopu katerega smo zgradili brezžična omrežja na vzgojno-izobraževalnih zavodih. Izvedbo projekta smo vodili v spletni aplikaciji Arnes WIP. Spletna aplikacija Arnes WIP bo delovala do 30. junija 2022, zato smo projektno dokumentacijo projekta WLAN-2020 preselili v razdelek dokumentacija v storitvi Arnes Automator.

 

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)