Skoči na glavno vsebino

Z Arnesom sprogramiraj svojo prihodnost na sejmu JobFair

torek, 12. 3. 2024 20:51

Pridi z družbo in si shekaj službo. Študentje, sodelavci Arnesa vas 13. in 14. marca vabimo na druženje na zaposlitvenem sejmu EESTEC JobFair, ki bo potekal na Fakulteti za računalništvo in informatiko.

HackathON, letala, hitrostno sestavljanje strežnika in superračunalnik na EXA

Za študente smo na Arnesu pripravili številne izzive. Prijavili se boste na prvi vseslovenski Arnesov HackathON, preizkusili v sestavljanju letal, hitrostnem sestavljanju strežnika in drugih #hackit nalogah, ki bodo preizkušale vaše znanje. Najboljše in najhitrejše čakajo lepe nagrade.

Spoznali boste sodelavce Arnesa, naše delo in nas vprašali vse, kar vas zanima o našem delu.

Pridružite se nam in ustvarjajte slovenski internet

Na Arnesu študentom in drugim iskalcem zaposlitve nudimo priložnost za razgibano študentsko in redno delo na nekaj področjih:

  • sistemski administrator, strokovnjak za HPC (Linux; MySQL oz. MariaDB; Puppet oz.Ansible; Nagios, Icinga, Grafana, ELK);
  • sistemski administrator programer (Linux; Python, Go, PHP, Bash/Powershell; MySQL oz. MariaDB ; Puppet; Nagios, Icinga, ELK);
  • hrbtenična omrežja (IPv6, Ethernet, DWDM, Radius, DHCP; bash, Python, datacenter omrežje);
  • avtomatizacija omrežij – programer (Linux, Python, Dyango, CSS);
  • in še množico drugih zanimivih delovnih mest.

Vabimo tudi druge kadre, ki se nam želijo pridružiti in nam pomagati pri povezovanju znanja. Obiščite nas na sejmu JobFair ali nam pišite na: zaposlitev@arnes.si.

Naročite se na RSS obvestila

Pomoč uporabnikom

01 479 88 00
(delavniki, 8:00–16:00)